Wie zijn wij?

Wij zijn Lucas en Dagmar, twee studenten met een enorme liefde voor lezen en met name Young-Adult boeken. We vinden het geweldig om met elkaar over boeken te discussiëren en elkaar boeken aan te raden. Tot we op een dag tegen elkaar zeiden: 'Hoe leuk is het om onze liefde voor boeken met de rest van Nederland te delen?!'. En zo is het idee voor onze Young-Adult boekenpodcast geboren.

Wil je ons nog iets beter leren kennen? Hieronder stellen we ons allebei nog kort voor.


Over Dagmar:

Ik ben Dagmar, 21 jaar en ik kan wel zeggen dat lezen mijn leven is en dat is het ook altijd al geweest. Toen ik klein was, haalde ik altijd al stapels boeken van de bieb. Ook de liefde voor het discussiëren over boeken heb ik al zo lang ik me kan herinneren.

Sinds begin 2016 heb ik daarom ook mijn eigen boekenblog opgericht, waar ik Young-Adult boeken recenseer. Ik kan er geen genoeg van krijgen om over boeken te praten en daarom vind ik deze podcast ook zo geweldig om te maken.

Op zeldzame momenten dat ik niet met een boek in mijn handen zit, sta ik in de keuken om taarten te bakken of kijk ik op de bank naar Netflix.

 

Liefs!


Over Lucas:

Ik ben Lucas Versteeg en ben 22 jaar oud. Vanaf kinds af aan schrijf ik al verhaaltjes over van alles en nog wat (vooral over mijn huisdieren) en maak ik filmpjes. Ik ben tweedejaars student Journalistiek en hou ervan om bezig te zijn met radio en tv. 

Het maken van deze podcast vind ik enorm leuk omdat hier mijn hobby's lezen én radio-maken samen komen. Later hoop ik zelf één of meerdere Young-Adult boeken te schrijven, en bij het Jeugdjournaal te gaan werken. 

Verder ben ik dol op pannenkoeken, musicals, memes en Golden Retrievers. 

 

Groetjes!

 

 


Volg ons op Social Media


© 2021 Boekcast