De podcasts

Elke maand maken wij een nieuwe podcast. In deze podcast bespreken we één Young Adult boek. We zijn niet alleen aan het recenseren, maar praten ook over de cover, de schrijfstijl en bepaalde onderwerpen. Ook geven we een samenvatting, geven we het boek een cijfer en verplaatsen we onszelf op een originele wijze in de hoofdpersoon.

 


#1 - Wat als dit het is 

Luister hier onze eerste podcast over 'Wat als dit het is' van Becky Albertalli en Adam Silvera:


#2 - Op mijn schouders

Luister hier onze tweede podcast over 'Op mijn schouders' van Jennifer Niven:


#3 - Muggenland

Hier vind je podcast nummer drie, waar wij 'Muggenland' van David Arnold bespreken.


#4 - H@CK

Luister onze vierde boekcast, hierin bespreken wij 'H@CK' van Mirjam Mous! 


#5 - Wat Zou Martin Doen?

Boekcast nummer vijf gaat over Wat Zou Martin Doen, geschreven door Nic Stone.


#6 - Wild

Luister snel daar de podcast over de spannende jeugdthriller 'Wild', geschreven door Mel Wallis de Vries!


#7 - Room Service SPECIAL

In deze speciale uitzending bespreken we Room Service, samen met schrijfster Maren Stoffels 


#8 - Match

Deze keer een Jonge Jury special! Match heeft namelijk de prijs van de Jonge Jury gewonnen! Geschreven door Buddy Tegenbosch.


#9 - H@CK 2

In onze negende BoekCast bespreken we H@CK 2, het tweede deel van de spannende duologie van Mirjam Mous. 


#10 - Ademloos

In aflevering 10 bespreken wij Ademloos, geschreven door de populaire Jennifer Niven!


#11 - De Erfenis

Deze keer hebben wij het over De Erfenis, geschreven door Jennifer Lynn Barnes.


#12 - Smash

Deze aflevering bespreken we het nieuwe boek van Margje Woodrow. 


#13 - Kansloos

Wij mochten Kansloos, het nieuwste boek van Mel Wallis de Vries al lezen vóór de verschijningsdatum! Daarom hebben we dan ook in een extra lange uitzending. Ben je benieuwd wat we vinden van de cover, de inhoud en de personages? Luister onze recensie van "Kansloos" dan snel!


#14 - Rood, Wit en Koningsblauw

De nieuwe Boekcast-aflevering staat online! Deze keer bespreken we het populaire boek 'Rood, Wit en Koningsblauw', geschreven door Casey McQuiston. We bespreken onder andere de schrijfstijl, onze mening en uiteraard de grote TikTok-hype rondom dit boek. Uiteraard weer alles zonder spoilers, voor als je het boek nog niet gelezen hebt. Ben je benieuwd? Luister dan snel!


#15 - Lockdown

"Ik weet waar jij mee bezig bent. Denk maar niet dat je van me af bent." De nieuwe Boekcast staat online! We bespreken het spannende boek 'Lockdown' van Maren Stoffels, dat trouwens niet over corona gaat. We hebben het over de personages, de titel en de grote plottwist. Zonder spoilers! Luister snel!


#16 - De jongen die van de klif sprong en zacht terechtkwam

Deze aflevering praten we jullie bij over al het boekennieuws en hebben we het over het boek De jongen die van de klif sprong en zacht terechtkwam. Aan wat doet de titel ons denken? Wie is de schrijver? Wat vinden wij van de verhaallijn? Een podcast zonder spoilers.


#17 - Geen Weg Terug

In deze aflevering hoor je de laatste boekennieuwtjes en vertellen we je alles over het boek 'Geen Weg Terug' van Elvin Post. Wat vinden we van de personages? Wat zouden wij doen als we 80.000 euro vonden? Hetzelfde als de hoofdpersonages? Luister ook deze aflevering natuurlijk weer zonder spoilers. 


#18 - Museumnacht (SPECIAL)

Er staat een nieuwe aflevering online! Een special! In deze aflevering hebben we het namelijk over het boek Museumnacht samen met de schrijfster Chinouk Thijssen! Ze vertelt over het schrijfproces en geeft wat funfacts over het boek. En net als normaal bespreken we weer wat boekennieuws en geven we een cijfer aan het besproken boek.


Volg ons op Social Media


© 2019 Boekcast

Maak een Gratis Website met JouwWeb